Renovatie elektriciteit

Elektriciteit laten aanleggen: u weet waar u aan toe bent met GODTS

Wij spreken duidelijke taal: wanneer u elektriciteit wil laten aanleggen of het bestaand netwerk wil renoveren, dan loont het de moeite om eens bij Elektriciteitswerken GODTS te informeren. Bij ons bent u niet alleen zeker van een budgetvriendelijk tarief en betrouwbaar vakmanschap, maar ook van een vakman die met u meedenkt, om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Behouden wat degelijk is en vernieuwen wat moet

Zeker bij renovatie is sterk denkwerk en professioneel advies geen overbodige luxe. Waarom alle bestaande elektriciteitskabels strippen en vervangen door nieuwe, als sommige bestaande kabels behouden kunnen blijven? En het is vast ook de moeite om te bekijken of er meteen ook datakabels in de wachtbuizen getrokken kunnen worden, zodat u later bijvoorbeeld een home cinema kan voorzien in de oude speelkamer van uw kinderen?

Of wil u bijvoorbeeld de bestaande verlichting vervangen? Ook dan adviseren we u doorheen het hele keuzeproces. We bezorgen u niet alleen een offerte voor de aankoop van de nieuwe lichtarmaturen en lampen, maar ook meteen een gedetailleerd rapport met lichtstudie en een duidelijk prijsvoorstel voor de afbraak- en montagewerken.

Welke renovatiewerken kan u nog aan ons uitbesteden?

  • Stopcontacten bijplaatsen
  • Een bijgebouwde leefruimte aansluiten op het bestaande elektriciteitsnetwerk
  • De opmerkingen in het keuringsverslag aanpakken en de elektriciteit klaarmaken voor herkeuring

Wij nemen geen risico’s met uw veiligheid!

Elektriciteit laten aanleggen of renoveren door GODTS: daarbij mag u een duidelijke en open communicatie verwachten. We nemen de tijd om de bestaande situatie grondig te analyseren en winden er geen doekjes om wat nodig, dringend of in de toekomst aan vervanging toe is. Enkel door open te communiceren weet u precies waar u aan toe bent en wat nodig is om de veiligheid van uw elektrische installatie te verzekeren.

MAIL of BEL met Olivier Godts (0479/93 51 68)

PS: Denk er zeker aan te vermelden dat uw woning ouder is dan 5 jaar? Mogelijks komt u dan in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6%!