Elektriciteit in nieuwbouw

Een strak plan is de snelste weg naar een strakke planning!

Bij GODTS doen we meer dan kabels leggen ... véél meer ...

Elektriciteit leggen in een nieuwbouw woning is meer dan kabels trekken alleen. Uiteraard moet ook de elektriciteitskast geplaatst en aangesloten worden en moeten stopcontacten worden voorzien. Maar dat zijn niet de werkzaamheden waarmee u een gewone van een buitengewone elektricien onderscheidt.

Service en professioneel advies

Bij elektricien GODTS uit Kampenhout zijn we ervan overtuigd dat het de service is die het verschil maakt. Professioneel advies, meedenken met de klant, expertise en vakmanschap worden evenwichtig gecombineerd om een samenwerking in vertrouwen uit te bouwen. Enkel met een strak plan kunnen we een service garanderen waar u als klant echt iets aan heeft.

Wij denken in de fase van de ruwbouw al aan de afwerking van uw woning!

Wanneer we elektriciteit gaan leggen in uw nieuwbouw woning of bedrijfsgebouw overlopen we eerst in detail met u wat nodig en wenselijk is. Door vooraf te bepalen waar uw lichtpunten zullen komen en welk type armaturen of spotjes u wil voorzien, besparen we veel tijd, zorgen en onnodig kap- en breekwerk uit tijdens de bouwwerken. We stellen u dus vooraf reeds heel wat vragen en passen al van bij de start van de werken, de bekabeling, de locatie voor stopcontacten en netwerkvoorzieningen aan uw uiteindelijke wensen aan.

Uw planning is niet flexibel? De onze wel!

Voor de bouw van uw nieuwe woning of bedrijfsgebouw heeft u vast een strakke planning en een bepaalde deadline vooropgesteld. Wanneer u ons inschakelt als elektricien voor uw nieuwbouw project ergens in Vlaanderen, mag u op twee oren slapen dat we er alles aan doen om die planning te respecteren. Wanneer we nieuwe elektriciteit leggen, werken we zo veel mogelijk zonder onderbrekingen door om de werken vlot te laten verlopen. Nieuwbouw elektriciteit leggen, gebeurt echter in verschillende fases. We zorgen eerst voor de nieuwe bekabeling en pas dan treden de chappers, vloerders, plafonneurs en andere vakmannen in actie, vooraleer wij terug op de werf verschijnen voor de aansluitingen en afwerkingen. Zelfs indien zij van de planning afwijken, kan u op onze flexibiliteit rekenen om vertragingen te allen tijde te vermijden!

MAIL of BEL met Olivier Godts (0479/93 51 68), om uw nieuwe elektriciteit te voorzien in uw woning of bedrijf en laat u verrassen door onze transparante communicatie, duidelijke visie en fijne prijzen!