DOMOTICA ... of hoe "slim" is uw huis of uw bedrijfsruimte?

Heeft u al domotica in huis? Bij GODTS uit Kampenhout vindt u grote luxe aan kleine prijzen!

U heeft er vast al veel over horen spreken, want “domotica” is nu eenmaal niet meer weg te denken in deze moderne tijden. Maar wat is het precies en wat kan het voor u betekenen?

Elektricien en domotica installateur GODTS legt het glashelder voor u uit: Domotica is een geheel van intelligente bedieningen die u in uw huis of bedrijfsgebouw kan integreren om uw leven gemakkelijker, veiliger en energiezuiniger te maken. Bepaalde sensoren (bv. bewegingsdetectoren, temperatuurvoelers, …) sturen signalen naar een vooraf geconfigureerde centrale unit, die actoren (bv. ventilatoren, lichtpunten, rolluikmotoren,…) opdracht geven om in actie te schieten. Tot daar de theorie, maar hoe kan domotica installeren concreet uw dagelijks comfort verhogen?

We zetten enkele praktische voorbeelden op een rijtje:

  • Installeren van parlofonie of videofonie om snel te weten wie er zich aan uw toegangsdeur meldt.
  • Camerabewaking van uw woning, handelszaak of bedrijfsgebouwen, met diverse mogelijkheden.
  • Voorzien van professionele toegangscontrole, waardoor u weet wie er waar en wanneer binnen is.
  • Lijkt een slim huis iets voor u? Wij bezorgen u graag meer informatie en een aangepast prijsvoorstel voor de integratie van domotica met onze Niko Home Control® domotica toepassingen.
  • Met één knop kan u alle lichten aan- of uitschakelen in plaats van ze een voor een te moeten bedienen. Of verwacht u bezoek? Met slechts 1 commando selecteert u het juiste sfeerprogramma en gaan de lichten automatisch dimmen of van kleur veranderen om een gezellige sfeer te creëren.
  • Wanneer u op vakantie bent, zorgt uw huis voor aanwezigheidssimulatie om potentiële inbrekers af te schrikken. De rolluiken worden op vaste tijdstippen automatisch opgetrokken of neergelaten, de TV gaat spelen,… Ook al geniet u van de zon, uw huis doet het lijken of u toch thuis bent.
  • U heeft ook geen verschillende afstandsbedieningen meer nodig, want vanaf nu bedient u de TV, de radio, de lichten en veel meer allemaal via uw smartphone. En met bewegingssensoren gaat het licht enkel nog branden wanneer u een ruimte betreedt en gaat het ook weer automatisch uit. Dat is niet alleen handig, het bespaart u ook energie!
  • Staat er iemand voor de deur, maar u bent net boodschappen gaan doen? Met een klik, kan u vanop afstand met uw smartphone toch de deur openen.
  • Met Niko Home Control bedien je dus enorm eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan centraal via een touchscreen of smartphone, maar evengoed via klassieke schakelaars verkrijgbaar met de afwerkingen uit de Niko Pure, Niko Intense en Niko Original collectie. Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimualtie, verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid.
  • ......

Het zijn maar enkele toepassingen die domotica installateur GODTS voor u kan installeren. We zorgen trouwens niet enkel voor de plaatsing van de centrale unit, we zorgen ook voor de programmatie en configuratie zodat u meteen van uw slim huis kan genieten! En uiteraard blijven we ook na de installatie bereikbaar om die instellingen en configuratie aan te passen en bij te sturen waar nodig.

Lijkt zo’n slim huis wel iets voor u? Contacteer domotica-installateur GODTS en we bezorgen u meer informatie en een aangepast prijsvoorstel voor de integratie van domotica overal in Vlaanderen. Wees gerust, want met onze Niko Home Control® domotica toepassingen, valt de kostprijs voor deze luxe vast beter mee dan u dacht!

MAIL of BEL met Olivier Godts (0479/93 51 68)