Depannage

Dringend een specialist elektriciteit nodig voor een depannage?

Bij GODTS krijgt DRINGEND altijd voorrang!

Er zijn vele herstellingen in huis of op het bedrijf die u wel even kan uitstellen, maar op een herstelling van de elektriciteit, daar wil u vast niet te lang op wachten. Voor een depannage in de ruime regio rond Kampenhout is dat gelukkig niet nodig, want bij GODTS begrijpen we bij depannage maar al te goed het verschil tussen dringend en heel dringend.

Laat uw camerabewaking of toegangscontrole het afweten? Slaan de stoppen van uw schakelkasten door? Zit u zonder licht, is uw diepvriezer aan het ontdooien, dreigen de producten in uw koelmeubel te bederven of zijn uw medewerkers tijdelijk technisch werkloos door een vervelende stroompanne op het slechtst mogelijke moment?

Wij begrijpen uw bezorgdheid volledig en staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen met depannage! Herstellingen krijgen bij ons daarom altijd voorrang in de planning. We doen er alles aan om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te geraken en de problemen snel en duurzaam te verhelpen. U kunt de klok rond op ons rekenen voor depannage van elektriciteit en voor andere snelle interventies, razendsnel ter plaatse. Onze elektriciens staan paraat en door onze voorraad aan onderdelen hebben we vaak in huis wat u nodig hebt. U zit dus niet te wachten op bestellingen voor uw elektriciteit depannage. GODTS helpt u snel en wel.

Met een elektricien van GODTS haalt u een bedreven vakman in huis. Zij scholen zich voortdurend bij en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in verband met elektrische installaties.

Wij zijn slechts een telefoontje van u verwijderd! BEL 0479 / 93 51 68


Heeft u dringend nood aan een depannage inzake elektriciteit? Dan kan u ons beter niet mailen, maar wel direct telefoneren. Ook buiten de kantooruren en in het weekend natuurlijk, want een stroompanne komt vaak op onvoorziene momenten. Ook dan staat GODTS paraat!

Zet u de hoofdzekering al even af om erger te vermijden? Wij zijn intussen al onderweg …

BEL ONS: 0479 / 93 51 68