Camerabewaking

Veiligheid

Dankzij camera’s rondom uw woning of bedrijfsruimte ziet u meteen wat er zich in en rond uw gebouw afspeelt. Dergelijke camerabewaking is een van de meest doeltreffende manieren om vandalisme, inbraken of diefstallen op te sporen. Onze systemen voorzien u van haarscherpe beelden die u ook kan vergroten. Met de IP-camera kan u zelfs uw buitenverblijf via het internet nauwlettend in het oog houden.

Afschrikeffect én bewijsmateriaal

Met een goede camerabewaking creëert u direct twee voordelen: inbrekers en vandalen worden afgeschrikt en sterk ontmoedigd door de aanwezigheid van dergelijk systeem enerzijds en u beschikt ten allen tijde over de opgenomen beelden anderzijds. 

Eenvoudige analyse van beelden

Camerabeelden kunnen zeer eenvoudig worden geraadpleegd en geanalyseerd, zowel intern als extern, met toegangsrechten. Het aanbod aan analoge en digitale CCTV (Closed Circuit Tele Vision) is ruim en de keuze niet altijd eenvoudig: reken daarom op een specialist zoals GODTS. Wij staan gekend voor het aanbieden van totaaloplossingen aan scherpe prijzen en met professionele service!

Camerabeveiliging wordt altijd gerealiseerd binnen de wettelijke mogelijkheden, zoals bepaald in de wet op de camerabewaking van 21 maart 2007. Met professionele camerabewaking van GODTS is men altijd gezien! MAIL of BEL met Olivier Godts (0479/93 51 68)